Noi pregătim inginerii constructori capabili să atragă și să ia decizii pentru cheltuirea fondurilor destinate proiectelor de infrastructura atât din surse publice cât și private.


 Avizier

De ce IUDR?

Pentru că vei fi inginer constructor, dar vei avea cunoștințe despre cum funcționează și cum poți schimba în bine un oraș. Pentru că vei putea alege din diferite opțiuni de angajare: poți lucra într-un birou de proiectare, într-o firmă de consultanță, poți lucra pe șantier sau într-o primărie. Pentru ca vei putea lucra acolo unde sunt bani europeni, într-o primărie, un consiliu județean sau o agenție de dezvoltare regională.

 

De ce IUDR?

Pentru că, daca nu locuiești în București, ai un loc asigurat în cămin. Pentru ca vei avea acces la toate laboratoarele universității. Pentru că ai oportunitatea de a face un master (DUR) recunoscut de către Registrul Urbaniștilor din România și un doctorat în această specializare. Pentru că poți beneficia de o bursă ERASMUS pentru a face disertația în străinătate.

 

De ce IUDR?

Pentru că beneficiezi de cursuri și manuale scrise special pentru studenții specializării. Pentru ca poți fi angrenat încă din timpul facultății în proiecte de specialitate. Pentru că toți profesorii din colectivul IUDR se bazează și pe experiența practică, nu doar pe cea teoretică. Pentru că, cel puțin odată pe an, ai oportunitatea de a participa la Atelierul IUDR la care întâlnești absolvenți specializării care iți pot împărtăși din experiența lor. 

 

Pentru că aparții unei comunități. #IUDR

Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, verifică secțiunea Testimoniale de pe site-ul nostru.


 Ofertă educațională 

 

flip
CICLUL I: LICENȚĂ

FACULTATEA DE CONSTRUCȚII CIVILE, INDUSTRIALE ȘI AGRICOLE Domeniul: INGINERIE CIVILĂ Specializarea: INGINERIE URBANĂ ȘI DEZVOLTARE REGIONALĂ (IUDR) Formă de învățământ: INGINERI ZI

flip
CICLUL II: MASTERAT

FACULTATEA DE CONSTRUCȚII CIVILE,INDUSTRIALE ȘI AGRICOLE Domeniul: INGINERIE CIVILĂ Specializarea: DEZVOLTARE URBANĂ ȘI REGIONALĂ (DUR) Formă de învățământ: STUDII UNIVERSITARE MASTERAT

flip
Context Global

În Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Olanda, Irlanda, Spania, specializarea “Inginerie Urbana” există în cadrul învățământului tehnic superior de construcții.

flip
Manuale și note de curs

Studenții specializării IUDR au acces la toate manualele și notele de curs disponibile în biblioteca facultății.


 Cercetare și Colaborări 

flip
Colaborări cu instituții din țară și străinătate

Am lărgit bază de documentare a specializării prin contacte directe cu Centrul de informare ONU din București, Centrul de documentare…

flip
Lucrări de cercetare

Activitatea de cercetare științifică a cadrelor didactice care aparțin specializării IUDR este inclusă în activitatea catedrei Construcții Civile…

 

Trustworthy educational creating assistance is constantly able to allow learners with regards to their operate. Get essay composed by specialist and professional essay authors .